CMYK

O NAMA


Grafika d.o.o. osnovana je 1990. godine kao grafička tvrtka za pripremu i izradu knjiga, te ostalih tiskanih materijala. U kratkom vremenu Grafika postaje respektabilna tvrtka u proizvodnji malih i srednjih naklada različitih grafičkih proizvoda, a tehnologijom se prilagođava potrebama tržišta. U klasičnoj proizvodnji (offset tisak) dva su stroja u B2 formatu, četvorobojni Man Roland 304 i peterobojni Man Roland 305. U digitalnoj proizvodnji knjiga na raspolaganju su najnoviji digitalni strojevi Konika Minolta INEO +1060L za tisak u boji i INEO-1052 za crno/bijeli tisak.

Prateći najnovija dostignuća u grafičkoj industriji i modernizacijom kapacitetu u ponudi se nalazi i proizvodnja etiketa i naljepnica na roli.

Nova digitalna UV ink-jet tehnologija u kombinaciji s doradnim strojevima u malim i srednjim serijama za ručno i strojno lijepljenje je unapređenje postojeće tehnologije. Ovakav tehnološki iskorak Grafiku d.o.o. čini konkurentnijom, inovativnijom i fleksibilnijom a kupcima osigurava vrhunsku kvalitetu po pristupačnim cijenama uz neiscrpne mogućnosti izrade.

 

Ambalaža i etikete postaju sastavni dio svakog proizvoda i važan su doprinos njihovoj prodaji i prezentaciji. Digitalna proizvodnja etiketa i ambalaže omogućava sve što je potrebno za učestale promjene i zahtjeve kupaca po znatno nižim cijenama (brzina, istovremeno manje količine različitih etiketa), što se u klasičnoj proizvodnji gotovo ne može postići. Etikete u digitalnom tisku mogu se tiskati na različitim samoljepljivim materijalima (papir, polietilenska folija, PVC folija, vinski reljefni papir, metalne folije i dr.).

Uz male serije, s kratkim rokom isporuke, te personalizacijom za svoje proizvode. Podlogu se može oplemeniti na razne načine (folio tisak, UV lakiranje, štancanje u pravilnim i nepravilnim oblicima). Dođete s idejom, koju će Vam u Grafici realizirati.

Skip to content