CMYK

O NAMA


Dobro došli u Grafiku!
Grafika d.o.o. posluje u sklopu grupacije Skripta. Grupaciju čine još Skripta d.o.o. i Skripta tisak d.o.o.
Skripta d.o.o. utemeljitelj grupacije, vodeća je tvrtka na području Slavonije i Baranje u djelatnosti najma, prodaje, servisiranja i održavanja fotokopirnih uređaja i ostale uredske opreme. Maksimiziranje produktivnosti, učinkovito upravljanje dokumentima i ušteda na ispisu su postale neizostavni dio ponude.

2011. godine okupio se tim ljudi koji su svojim znanjem, voljom i entuzijazmom osnovali Skriptu tisak. Kroz rast i razvoj kako u tehnološkom i tehničkom smislu, tako i u znanjima i vještinama, danas su pozicionirani u jednu od vodećih tvrtki za digitalni tisak. Grafičku pripremu i tisak u mogućnosti su isporučiti u vrhunskoj izvedbi u kratkim vremenskim okvirima što im omogućuju suvremeni strojevi.

Grafika d.o.o. osnovana je 1990. godine kao grafička tvrtka za pripremu i izradu knjiga, te ostalih tiskanih materijala. U kratkom vremenu Grafika postaje respektabilna tvrtka u proizvodnji malih i srednjih naklada različitih grafičkih proizvoda, a tehnologijom se prilagođava potrebama tržišta. U klasičnoj proizvodnji (offset tisak) posjeduje dva stroja u B2 formatu, četvorobojni Man Roland 304 i peterobojni Man Roland 305. U digitalnoj proizvodnji knjiga su među vodećim grafičkim kućama u Hrvatskoj. Raspolažu s najnovijim digitalnim strojevima tvrtke Konika Minolta INEO +1060L za tisak u boji i INEO-1052 za crno/bijeli tisak.

Prateći najnovija dostignuća u grafičkoj industriji, kapaciteti su modernizirani i pokrenuta je proizvodnja etiketa i naljepnica na roli. Nova digitalna UV ink-jet tehnologija u kombinaciji s doradnim strojevima u malim i srednjim serijama za ručno i strojno lijepljenje je unapređenje postojeće tehnologije. Ovakav tehnološki iskorak Grafiku d.o.o. čini konkurentom, inovativnom i fleksibilnom, a korisnicima usluga osigurava vrhunsku kvalitetu po pristupačnim cijenama uz neiscrpne mogućnosti izrade.

 

Ambalaža i etikete postaju sastavni dio svakog proizvoda i važan su doprinos njihovoj prodaji i prezentaciji. Digitalna proizvodnja etiketa i raznovrsna ambalaže omogućava sve što je potrebno za učestale promjene i zahtjeve kupaca po znatno nižim cijenama (brzina, istovremeno manje količine različitih etiketa), što se u klasičnoj proizvodnji gotovo ne može postići. Proizvodnja etiketa u digitalnom tisku može se raditi na različitim samoljepljivim materijalima (papir, polietilenska folija, PVC folija, vinski reljefni papir, metalne folije i dr.).

Kupci žele male serije (OPG-ovi, mali proizvođači i obrtnici) s kratkim rokom isporuke, te personalizacijom za svoje proizvode. Digitalnim tiskom postiže se da svaka etiketa bude drugačija (tekst, slika, bar kod, LOT broj…). Podlogu se može oplemeniti na razne načine (folio tisak, štancanje u pravilnim i nepravilnim oblicima). Dođete s idejom, a cijeli tim dizajnera Vam stoji na raspolaganju kako bi vašu ideju i realizirali!